Zanglessen

Groepsles 

De BLMA staat bekend om zijn sterke zanggroepen in iedere leeftijdscategorie. Wij zijn er trots op dat onze optredens en lessen regelmatig worden 'gerepost' door artiesten als Mark Ronson, Meghan Trainor, Maan en Trijntje Oosterhuis om er maar een paar te noemen. 
Door samen te zingen en te werken aan vocale arrangementen ontwikkel je je muzikale gehoor. Maar nog belangrijker; de kick en energie die je krijgt van samen iets muzikaals neerzetten is magisch. Samen zingen motiveert, inspireert en geeft zelfvertrouwen!

In de groepslessen werken wij o.a. aan een gezond stemgebruik, 'mengen' en 'kleuren' met elkaar, timing en performance. Onze bevlogen en zeer muzikale zangcoaches maken altijd hun eigen vocale en muzikale arrangementen op bestaande songs (lichte muziek) voor de groepszanglessen en heel soms komen zelfs hun eigen songs aan bod.

Seizoen 2022-2023
Een groepszangles duurt 60 minuten en volg je op wekelijkse basis. Het seizoen 2022-2023 bestaat uit 40 lessen en loopt van 29-08 t/m 15-07. Je kunt gedurende het seizoen instromen in een groep. De groepen worden samengesteld op basis van leeftijd en/of ervaring. Wij bieden de wekelijkse groepslessen aan op onze locaties in Amsterdam, Rotterdam en Hilversum. De wekelijkse groepslessen zijn geschikt voor leerlingen van 6 tot 100 jaar oud… Klik hier voor de vakanties.

Proefles
Je kunt je aanmelden voor een proefles door hier te klikken en het formulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen. 

Tarief seizoen 2022-2023
Leerlingen t/m 20 jaar: €500,-
Leerlingen vanaf 21 jaar en ouder: €600,-.

Bovenstaande tarieven zijn van toepassing wanneer er in één termijn wordt betaald. Bij betaling in meerdere termijnen worden er administratiekosten extra in rekening gebracht. 

Lesmethode
Omdat zingen niet alleen het raken van de noten is, vinden wij het ook heel belangrijk dat een groep een lied kan overbrengen. Daarom werken wij in een groepszangles naast gezond stemgebruik en harmonieën aan overtuiging, vertellingskracht en ‘performance’. Je lichaam is je instrument en we leren jou dat instrument op alle vlakken goed in te zetten in een groep. Ons doel is dat elke zanggroep na een uur groepszangles in staat is een sterke vocale en overtuigende ’performance’ neer te zetten. Samen zingen verbindt, ontlaadt en geeft energie!

Overig aanbod groepslessen:

Privéles

Of je nou op zoek bent naar les in klassieke zang, musical, jazz, pop of soul; alle docenten in ons team zijn ervaren zangcoaches en hebben ieder hun eigen expertise.

Tijdens een privé zangles werk je samen met een docent aan jouw eigen geluid, stem, interpretatie en muzikale ontwikkeling en de zangtechniek die daarbij past. Elke stem is uniek en vraagt om een andere benadering. Op de BLMA gebruiken wij die persoonlijke benadering. Wij verzorgen privé zanglessen voor kinderen, tieners en volwassenen. 
Wij bieden privé zangles aan op onze locatie in Amsterdam en Hilversum. 

Op basis van jouw muzikale voorkeur en/of vragen, kun je zelf je zangcoach uitkiezen. Heb je liever advies of hulp bij het uitzoeken van de perfecte zangcoach voor jou? Neem dan contact met ons op via 020-3200166 of info@babettelabeij.com, wij helpen je graag bij het maken van deze keuze.

Les inplannen
Via ons online boekingssysteem kun je zelf je zanglessen inplannen en de beschikbaarheid van de zangcoaches inzien. 
Wil je een les inplannen voor een leerling jonger dan 10 jaar? Bel (020-3200166)of mail ons dan even!

Tarief
Een privé zangles kost €50,- als je jonger dan 21 jaar bent. Ben je 21 jaar of ouder? Dan kost een privé zangles €60,50. Privélespakket: bij aanschaf dit pakket van 5 privélessen ontvang je een korting van 10% op het totale bedrag. Het privélespakket kun je aanschaffen in onze shop. 

Babette Labeij
Wil je graag les volgen bij Babette zelf? Dat kan! Klik hier voor meer informatie. 

Lesmethode
Tijdens een privé zangles werk je samen met een docent één op één aan jouw eigen geluid, stem, interpretatie en muzikale ontwikkeling en de zangtechniek die daarbij past. Zo haal je het uiterste uit jouw talent. Want elke stem is uniek en vraagt om een andere benadering. Een privé zangles is ideaal als je snel grote stappen wilt maken, je optimaal wilt voorbereiden voor een optreden of een auditie maar natuurlijk ook als je gewoon lekker wil zingen zonder specifiek doel maar wel je stem optimaal wilt leren gebruiken. 
Omdat er honderden zangtechnieken bestaan en wij niet geloven in 1 zangtechnische aanpak, zijn onze gedreven zangcoaches op de hoogte van de verschillende zangtechnieken en de daarbij horende tips en tricks en halen wij inspiratie uit alle zangmethodes en zangtechnieken die er zijn om jou van dienst te kunnen zijn. Deze kennis combineren wij met de unieke BLMA-aanpak. Alles om het beste uit jouw stem te halen!

Opnames
Schrijf jij je eigen songs of wil jij graag een cover opnemen? Op de BLMA kun je door een van onze producers je vocals laten opnemen en/of bewerken, een orkestband laten maken en een volledige song laten produceren. Kijk hier voor de mogelijkheden m.b.t. onze opnamepakketten. 

Overig privéles aanbod:

 

Babette Labeij

Robin van Veen

Krystl Pullens

Marvin Kneefel

Sanne de Winter

Shanice Redan

Skip Kagie

Katie van Steenis

Merel van Eldik

Pien van Gerven

Milou Hesselink

Kelvin Muis

Gentle Schuyffel

Jasmijn Hendriks

Jaap Zweeris

Charlotte Ten Brink

Romy Laarhoven