Zanglessen

Groepsles 

Samen zingen is het leukste wat er is! Door samen te zingen en te werken aan vocale arrangementen ontwikkel je je muzikale gehoor. Maar nog belangrijker; de kick die je krijgt van samen iets muzikaals neerzetten is magisch. Samen zingen motiveert, inspireert en geeft energie en zelfvertrouwen!

De BLMA staat bekend om zijn sterke zanggroepen in iedere leeftijdscategorie en onze methode is erop gericht iedere les een sterk eindresultaat neer te zetten. Tijdens de groepslessen werken wij o.a. aan een gezond stemgebruik, het samen 'mengen' en 'kleuren', timing en performance - allemaal aan de hand van originele vocale arrangementen. De groepslessen worden gegeven door ervaren en bevlogen zangcoaches. 

Op de BLMA in Amsterdam geven we doordeweeks dagelijks lessen vanaf 16:00 (op woensdag vanaf 13:30), de volwassenen groepen staan ‘s avonds op het rooster, kleuters en jonge kinderen op de zaterdagochtend. Op dinsdag geven we ook les in Hilversum en op woensdag in Rotterdam. Voor leerlingen die ver weg wonen bieden wij tweewekelijks, op zaterdag, groepslessen voor kinderen en volwassenen (de weekendklassen). 

Ons lesseizoen duurt 40 weken en loopt gelijk met het schooljaar (tussentijds instromen is mogelijk en je betaalt alleen voor het aantal lessen vanaf het moment van inschrijving). Leerlingen t/m 20 jaar betalen €550,- en leerlingen vanaf 21 jaar en ouder betalen  €666,- incl. 21% btw. Betalingen verlopen via automatische incasso en bij betaling in meerdere termijnen worden er extra administratiekosten in rekening gebracht. Op officiële feestdagen zoals Pasen en Pinksteren gaan de groepslessen gewoon door.

De reden dat je je vastlegt voor een heel seizoen en niet zo nu en dan een groepsles kunt volgen, is omdat je als groep samen moet werken om tot een sterk resultaat te komen. Samen harmonieën maken, ‘blenden’ en als een geheel een performance neerzetten kost tijd. Je kunt wel tussentijds instromen. Wij kijken heel secuur naar de samenstelling van al onze groepen zodat je in de geschikte groep een proefles kunt volgen. Vervolgens werk je met een groep naar een eindresultaat toe. Dan kan al zijn in de les maar ook richting een van onze shows.

Je kunt je aanmelden voor een proefles door te mailen naar info@babettelabeij.com. Geef je geboortedatum, telefoonnummer en eventuele ervaring door en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen kiezen we dan een geschikte groep voor je uit waarin je de proefles kunt volgen. Een proefles kost  €13,75 voor leerlingen onder de 21 jaar en €16,75,- (inclusief 21% btw) voor 21 jaar en ouder. 

Het jeugdfonds sport en cultuur
Voor gezinnen die het lesgeld niet kunnen bekostigen, kan het jeugdfonds sport en cultuur uitkomst bieden. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door: https://jeugdfondssportencultuur.nl  

 

Privéles

Wil je werken aan een musical stuk of je eigen song? Of ben je meer van de jazz en wil je kunnen ‘scatten’ of juist die ene hoge noot kunnen belten in je favoriete pop cover? In welke stijl je ook zingt of wat jouw doel ook is: in ons team van ervaren zangcoaches, met ieder zijn/haar expertise, zit altijd een zangcoach die bij jou past! Tijdens een privé zangles werk je samen met een zangcoach aan je eigen geluid, stem, interpretatie, muzikale ontwikkeling en de zangtechniek die daarbij past. Elke stem is uniek en vraagt om een andere, persoonlijke, benadering. 

Wij verzorgen privé zanglessen voor kinderen, tieners en volwassenen. Via ons online boekingssysteem kun je zelf je zanglessen inplannen en de beschikbaarheid van de zangcoaches inzien. Heb je liever advies of hulp bij het uitzoeken van de perfecte zangcoach voor jou? Bel ons op 020-3200166 of mail naar info@babettelabeij.com, wij helpen je graag! 

Privélessen worden dagelijks gegeven, maar onze zangcoaches plannen de momenten waarop zij lesgeven zelf in op basis van hun beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat privéles data snel volgeboekt kunnen zijn en dat de BLMA niet kan garanderen dat ‘jouw’ docent beschikbaar is. Mocht een zangcoach er niet bij staan, dan heeft die helaas geen beschikbare plekken meer. De agenda wordt wekelijks bijgewerkt. 

Leeftijd
Voor kinderen onder de 10 jaar zonder (professionele) zangervaring vinden wij privé-zangles niet de meest geschikte vorm, en raden we aan een proefles te volgen in een van onze leuke zanggroepen!

Kosten
Een les duurt 45 minuten en kost €50 voor leerlingen onder de 21 jaar en €60,50 voor leerlingen vanaf 21 jaar. Bij aanschaf van een privéles-pakket (5 lessen) in onze webshop, ontvang je 10% korting.

Wil je graag een privé zangles bij Babette Labeij? Klik dan hier

Duo en trio zangles
Een les duurt 45 minuten en de kosten hiervan bedragen:
Duoles leerlingen t/m 20 jaar per leerling: €37,50.
Duoles leerlingen v.a. 21 jaar per leerling: €45,00 (incl. 21% btw).


Trioles leerlingen t/m 20 jaar per leerling: €32,50.
Trioles leerlingen v.a. 21 jaar per leerling: €40,00 (incl. 21% btw).

Babette Labeij

Robin van Veen

Sanne de Winter

Katie van Steenis

Milou Hesselink

Fabiënne Schadee

Merel van Eldik

Julia Schutten

Sveva Endeman

Gentle Schuyffel

Kim Jonk

Pimm Wijnberg

Kelvin Allison

Mabel Lamers