Plannen proefles of priveles 

Groepsles seizoen 2024-2025

 

Proefles aanvragen

Proefles
Meld je aan via de bovenstaande knop. We geven momenteel les in Amsterdam en Hilversum. De kosten voor een proefles bedragen €13,75 voor onder de 21 en €16,75 voor boven de 21. 

Samen zingen is het leukste wat er is! Door samen te zingen en te werken aan vocale arrangementen ontwikkel je je muzikale gehoor. Maar nog belangrijker; de kick die je krijgt van samen iets muzikaals neerzetten is magisch. Samen zingen motiveert, inspireert en geeft energie en zelfvertrouwen!

De BLMA staat bekend om zijn sterke zanggroepen in iedere leeftijdscategorie en onze methode is erop gericht iedere les een sterk eindresultaat neer te zetten. Tijdens de groepslessen werken wij o.a. aan een gezond stemgebruik, het samen 'mengen' en 'kleuren', timing en performance - allemaal aan de hand van originele vocale arrangementen. De groepslessen worden gegeven door ervaren en bevlogen zangcoaches. 

Op de BLMA in Amsterdam geven we doordeweeks dagelijks lessen vanaf 16:00 (op woensdag vanaf 13:30), de volwassenen groepen staan ‘s avonds op het rooster, kleuters en jonge kinderen op de zaterdagochtend. Op dinsdag geven we zanges in Hilversum. Voor leerlingen die ver weg wonen bieden wij tweewekelijks, op zaterdag, groepslessen voor kinderen en volwassenen (de weekendklassen). 

Ons les seizoen duurt 40 weken en loopt gelijk met het schooljaar (tussentijds instromen is mogelijk en je betaalt alleen voor het aantal lessen vanaf het moment van inschrijving). Leerlingen t/m 20 jaar betalen €550,- en leerlingen vanaf 21 jaar en ouder betalen €666,- incl. 21% btw. Betalingen verlopen via automatische incasso en bij betaling in meerdere termijnen worden er extra administratiekosten in rekening gebracht. Op officiële feestdagen zoals Pasen en Pinksteren gaan de groepslessen gewoon door.

Het jeugdfonds sport en cultuur
Voor gezinnen die het lesgeld niet kunnen bekostigen, kan het jeugdfonds sport en cultuur uitkomst bieden. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door: https://jeugdfondssportencultuur.nl  

 

Privéles

 

Boek hier je privéles

Wil je werken aan een musical stuk of je eigen song? Of ben je meer van de jazz en wil je kunnen ‘scatten’ of juist die ene hoge noot kunnen belten in je favoriete pop cover? In welke stijl je ook zingt of wat jouw doel ook is: in ons team van ervaren zangcoaches, met ieder zijn/haar expertise, zit altijd een zangcoach die bij jou past! Tijdens een privé zangles werk je samen met een zangcoach aan je eigen geluid, stem, interpretatie, muzikale ontwikkeling en de zangtechniek die daarbij past. Elke stem is uniek en vraagt om een andere, persoonlijke, benadering. 

Wij verzorgen privé zanglessen voor kinderen, tieners en volwassenen. Via ons online boekingssysteem kun je zelf je zanglessen inplannen en de beschikbaarheid van de zangcoaches inzien. Heb je liever advies of hulp bij het uitzoeken van de perfecte zangcoach voor jou? Bel ons op 020-3200166 of mail naar info@babettelabeij.com, wij helpen je graag! 

Een les duurt 45 minuten en kost €50 voor leerlingen onder de 21 jaar en €60,50 voor leerlingen vanaf 21 jaar. Bij aanschaf van een privéles-pakket (5 lessen) in onze webshop, ontvang je 10% korting.

 

Kosten duo - en trio zangles
Een les duurt 45 minuten en de kosten hiervan bedragen:
Duoles leerlingen t/m 20 jaar per leerling: €37,50.
Duoles leerlingen v.a. 21 jaar per leerling: €45,00 (incl. 21% btw).


Trioles leerlingen t/m 20 jaar per leerling: €32,50.
Trioles leerlingen v.a. 21 jaar per leerling: €40,00 (incl. 21% btw).

Wil je graag een privé zangles bij Babette Labeij? Klik dan hier