Priveles

Privéles 

Wil je werken aan een musical stuk of je eigen song? Of ben je meer van de jazz en wil je kunnen ‘scatten’ of juist die ene hoge noot kunnen belten in je favoriete pop cover? In welke stijl je ook zingt of wat jouw doel ook is: in ons team van ervaren zangcoaches, met ieder zijn/haar expertise, zit altijd een zangcoach die bij jou past! Tijdens een privé zangles werk je samen met een zangcoach aan je eigen geluid, stem, interpretatie, muzikale ontwikkeling en de zangtechniek die daarbij past. Elke stem is uniek en vraagt om een andere, persoonlijke, benadering. 

Wij verzorgen privé zanglessen voor kinderen, tieners en volwassenen. Via ons online boekingssysteem kun je zelf je zanglessen inplannen en de beschikbaarheid van de zangcoaches inzien. Heb je liever advies of hulp bij het uitzoeken van de perfecte zangcoach voor jou? Bel ons op 020-3200166 of mail naar info@babettelabeij.com, wij helpen je graag!

Privélessen worden dagelijks gegeven, maar onze zangcoaches plannen de momenten waarop zij lesgeven zelf in op basis van hun beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat privéles data snel volgeboekt kunnen zijn en dat de BLMA niet kan garanderen dat ‘jouw’ docent beschikbaar is. Mocht een zangcoach er niet bij staan, dan heeft die helaas geen beschikbare plekken meer. De agenda wordt wekelijks bijgewerkt. 

Leeftijd
Voor kinderen onder de 10 jaar zonder (professionele) zangervaring vinden wij privé-zangles niet de meest geschikte vorm, en raden we aan een proefles te volgen in een van onze leuke zanggroepen!

Kosten
Een les duurt 45 minuten en kost €50 voor leerlingen onder de 21 jaar en €60,50 voor leerlingen vanaf 21 jaar. Bij aanschaf van een privéles-pakket (5 lessen) in onze webshop, ontvang je 10% korting.

Wil je graag een privé zangles bij Babette Labeij? Klik dan hier

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de privélessen.

Duo - en trio zanglessen

Zing je graag tweestemmig of misschien zelfs driestemmig? Treed je soms op als een zangduo of trio? Of wil je gewoon een keer een leuke zangles met je vriend of vriendin volgen? Dan bieden we ook de duo en trio zanglessen aan. In een duo/trio les werk je uiteraard aan samen zingen, het ‘mengen’ van de stemmen, harmonieën en de juiste timing.

 

Kosten
Een les duurt 45 minuten en de kosten hiervan bedragen:
Duoles leerlingen t/m 20 jaar per leerling: €37,50.
Duoles leerlingen v.a. 21 jaar per leerling: €45,00 (incl. 21% btw)


Trioles leerlingen t/m 20 jaar per leerling: €32,50.
Trioles leerlingen v.a. 21 jaar per leerling: €40,00 (incl. 21% btw).

Locatie: Amsterdam, Rotterdam en Hilversum.

Agenda privezangles

 


Op dit moment zijn er geen data beschikbaar op deze locatie. Mail voor andere mogelijkheden.


Selecteer eerst een coach

Selecteer een datum om de tijden te selecteren


Dit veld is optioneel.

Privéles
Coach