Priveles

Priveles

Wil je werken aan een musical stuk of je eigen song of ben je meer van de jazz en wil je kunnen ‘scatten’ of juist die ene hoge noot kunnen belten in je favoriete pop cover? Iedere BLMA zangcoach heeft zijn eigen specialiteit en helpt jou bij je muzikale en vocale zoektocht. Boek nu een vrijblijvende prive zangles bij een zangcoach naar keuze.

Locatie: Amsterdam en Hilversum

Duo- en trio zanglessen

Zing je graag tweestemmig of misschien zelfs driestemmig? Treed je soms op als een zangduo of trio? Of wil je gewoon een keer een leuke zangles met je vriend of vriendin volgen? Dan bieden we ook de duo en trio zanglessen aan. In een duo/trio les werk je uiteraard aan samen zingen, het ‘mengen’ van de stemmen, harmonieën en de juiste timing.

Locatie: Amsterdam en Hilversum

Vocale Osteopathie

Vocale osteopathie is het verhelpen en verminderen van stemspanning voor zangers en niet-zangers.

Vocale osteopaat Max Elze is iedere laatste maandag van de maand op de BLMA in Amsterdam. 

Engelse uitspraak

Wil jij je Engelse uitspraak tijdens het zingen verbeteren? Op de BLMA geven wij lessen in Engelse uitspraak, gegeven door Nikki Veltkamp, die 7 jaar in Amerika heeft gewoond.

Locatie: Amsterdam

Gitaarles

De gitaarlessen worden gegeven door Jaap Zweeris. Afgestudeerd aan het conservatorium en muzikant in hart en nieren. 
Je kunt bij Jaap terecht voor akoestisch en elektrische gitaarlessen. Met veel geduld helpt hij je bij het instuderen van jouw favo songs.

Locatie: Amsterdam

Pianoles

De pianolessen zijn voornamelijk toegespitst op zangers die zichzelf of een ander willen begeleiden. Je kunt pianolessen boeken bij zangcoaches Robin van Veen of Marvin Knevel. Je kunt hun beschikbaarheid checken of een les inplannen via het online boekingssysteem. 

Locatie: Amsterdam en Hilversum

Agenda privezangles

Update 22-01-'21: De BLMA is geopend voor fysiek priveles, hou bij het inplannen van je les rekening met de avondklok. Het is mogelijk om een les in te plannen na 20:00 maar deze kan alleen online worden gevolgd. Zangcoaches Milou en Charlotte geven uitsluitend online les, bij de andere coaches kun je wél fysieke lessen inplannen. 
Dit veld is optioneel.

Privéles
Coach