Workshops

 

Tieners en kinderfeestje

Tiener/kinderfeestje

Wil jij je verjaardag muzikaal vieren en samen met je vrienden zingen? De BLMA verzorgt muzikale tiener/kinderfeestje op maat voor kids tussen de 4 en 16 jaar oud. Wij zorgen voor een onvergetelijk feestje waarbij er gewerkt wordt aan zang en performance en de groep aan het einde een spetterend optreden geeft. De duur, het onderwerp en/of liedjes zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Locatie: Amsterdam.

Workshops bedrijven

Babette is zangeres én ondernemer pur sang en vertelt graag hoe zij haar creativiteit inzet als zakenvrouw. Met haar beide benen stevig op de grond in de (misschien wel) harde zakenwereld en haar hart in de creatieve muziekwereld kent Babette beide omgevingen als geen ander. Vanuit haar eigen, unieke positie legt Babette uit hoe ze hiermee omgaat en in de verschillen tussen beide werelden geen problemen maar juist mogelijkheden ziet. Dit alles doet zij met een hele grote dosis humor en zelfspot.

Workshops voor scholen

Ons doel is om jongeren te motiveren en inspireren hun stem te gebruiken met een flinke dosis zelfvertrouwen en lef! Met die gedachten heeft de Babette Labeij Music Academy (BLMA) speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs een uniek workshop- en cursusaanbod ontworpen. 

 

 

 

Summer Academy

Wij organiseren in de week van 22 juli én 19 augustus de Summer Academy op onze locatie in Amsterdam: een week lang samen zingen, muzikaal spel, werken aan performance en beweging en vooral heel heel veel plezier op de BLMA!

Workshops op maat

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een feestje of familiedag? Of zoek je een gezellige activiteit om de onderlinge relatie binnen je team te versterken? Gaat jouw vriend of vriendin trouwen en wil je hem/haar verrassen met een zangworkshop tijdens het vrijgezellenfeest? Dat kan allemaal bij de BLMA! 

Online Cursussen

Wij bieden regelmatig Online Cursussen aan zoals de muziektheorie cursus ter voorbereiding toelating conservatorium en Logic muziek programma cursus. Houd deze workshop-pagina in de gaten voor het actuele aanbod.