Workshops

 

Workshops voor bedrijven

Babette is ondernemer pur sang en vertelt graag hoe zij haar creativiteit inzet als zakenvrouw. Hoe maak je nu slim gebruik van perceptie? Babette legt uit hoe mensen in de muziekindustrie haar zien als (harde) zakenvrouw en go-getter en mensen uit de zakenwereld haar zien als creatieveling en hoe ze daar handig mee omgaat en dit in haar voordeel gebruikt. Dit alles doet zij met een hele grote dosis humor en zelfspot.

Workshops op maat

Wij bieden workshops op maat aan. Zoek je een leuke activiteit voor een Kinderfeestje, familiedag of vrijgezellenfeest? Wij zorgen voor een onvergetelijk feestje waarbij er gewerkt wordt aan zang en performance en de deelnemers aan het einde een spetterend optreden geven. De duur, locatie en het onderwerp en/of liedjes zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. 

The voice of Holland workshop

De BLMA vindt muziekonderwijs ontzettend belangrijk, daarom heeft Babette in samenwerking met ‘The voice of Holland’ een speciale zangworkshop ontwikkeld.De workshop duurt 2,5 uur en is geschikt voor het basisonderwijs (bovenbouw), voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Wij passen ons lesplan aan aan de doelgroep en is daarom geschikt voor iedereen!

Online auditie workshop - volwassenen

Wil jij je graag goed voorbereiden voor een auditie bij programmals als The voice of Holland, The voice senior, We Want More, musicals of andere talentenjachten? Of wil je gewoon in het algemeen je auditie skills een boost geven? Meld je dan nu aan voor de Online auditie workshop van Babette Labeij voor volwassenen!

Online auditie workshop - kids

De online auditie workshop is voor iedereen tussen de 9 en 16 die graag auditie wil doen voor programma’s als The Voice Kids, Junior Songfestival, musicals of andere talentenjachten. Babette neemt al 20 jaar audities af voor diverse projecten, tv programma’s en shows en vertelt je alles over hoe audities in zijn werk gaan. 

 

Summer Academy

Wij organiseren in de week van 16 augustus de Summer Academy op onze locatie in Amsterdam: een week lang samen zingen, muzikaal spel, werken aan performance en beweging en vooral heel heel veel plezier op de BLMA!

De bange beginner

Ben jij tussen de 18-….en hou je enorm van zingen maar durf je niet écht je mond open te doen en al helemaal niet als er anderen in de buurt zijn?

Dan is deze workshop absoluut voor jou!

De kracht van muziek

In deze workshop vertelt Babette Labeij aan de hand van haar bewogen levensverhaal en ervaringen, hoe belangrijk zingen en muziek in haar leven zijn en hoe zij muziek en zang heeft weten in te zetten als haar persoonlijke mental coach. 

Musical workshop

Wil je graag meer leren over musical zang en acteren? Ben je gek op musicals? Dan zijn onze musical workshops en cursussen echt iets voor jou!
De musical workshops worden gegeven door Pien van Gerven en zijn qua duur en locatie bespreekbaar. 

Cursus muziektheorie

Wil jij naar het conservatorium? Dan moet je behalve je talent laten zien, ook een theorie toelatingsexamen doen. Samen met Bas Uijtdewilligen organiseren wij daarom deze 10 weekse online muziektheoriecursus. 
In deze cursus leer je alles wat je moet weten voor je toelatingsexamen aan het conservatorium.

Online cursus Logic en Garageband

Wil jij leren hoe je zelf goede opnames kunt maken van zang en/of een simpele track kunt opnemen en goed kunt laten klinken?

Samen met Robin van Veen hebben wij een cursus ontwikkeld waarin hij op speelse wijze uitlegt hoe computer programma’s als Logic en Garageband werken.